Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски пристига в Мадрид

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога идва през днешния ден на посещаване в Испания. Това заяви испанското държавно управление, съобщи Франс прес.

Днес в Мадрид Зеленски ще има среща с испанския министър председател Педро Санчес. После двамата водачи ще дадат и конференция. След това Зеленски ще бъде признат и от испанския крал Фелипе Шести, разгласи испанският кралски замък.

Това е първата публична аудиенция на украинския водач в Испания от идването му на власт през 2019 година
 
Миналата сряда Санчес съобщи пред испанските депутати, че сред Украйна и Испания ще бъде подписано съглашение за двустранно съдействие. Украйна към този момент подписа сходни контракти с Германия, Франция, Италия и други страни, написа Българска телеграфна агенция.

Санчес разясни, че договорът ще укрепи икономическото, общественото и институционалното съдействие сред двете страни. Според " Паис " обаче съглашението ще в региона на защитата.

Зеленски трябваше да е на посещаване в Мадрид в средата на май, само че тогава той анулира визитата си поради новата съветска атака в Северна Украйна.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР